Uzení, nakládání a konzervování masa

 

Gahm Bernhard

Vydavatel: Grada
Rok: 2012
Formát: A5

ISBN  978-80-247-4266-3

Dostupnost Skladem
120 Kč
   
Kód produktu 34-150
Kategorie Gastronomie
 

Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka. Autor Gahm Bernhard. Vydalo nakladatelství Grada, Praha 2012.

125 stran

Podobné produkty

     
  • 39 439 reznicka kucharka Kód: 39-439
    Skladem

    Dušátko Josef

    Vydavatel: Svépomoc
    Rok: 1989
    Formát: A5

    ISBN 80-7063-007-8


    120 Kč
  • 39 934 pasta e basta Kód: 39-934
    Skladem

    Melkusová Blanka, Ridi Andrea Emanuele 

    Vydavatel: PrimeTime TV
    Rok: 2017
    Formát: A5

    ISBN 9788027027675


    160 Kč
  • 37 987 labuznikuv lexikon Kód: 37-987
    Skladem

    Poštulka Vladimír

    Vydavatel: Paseka
    Rok: 2004
    Formát: A5

    ISBN  80-7185-629-0 


    200 Kč
  •  
  • 39 904 nova kucharska kniha Kód: 39-904
    Vyprodáno

    Vansová Terézia

    Vydavatel: Klimeš František
    Rok: 1937
    Formát: A5


    800 Kč
  • 38 765 tajemstvi syrove stravy Kód: 38-765
    Skladem

    Plajner Jan

    Vydavatel: Secret of raw
    Rok: 2016
    Formát: A5

    ISBN  978-80-88051-02-2


    200 Kč
  • 39 873 lecba zemi Kód: 39-873
    Skladem

    Shetreat-Klein Maya

    Vydavatel: Práh
    Rok: 2016
    Formát: A5

    ISBN 978-80-7252-633-8


    80 Kč
  •  
  • 38 976 velka domaci cukrarka Kód: 38-976
    Skladem

    Berzsiová Pavlína

    Vydavatel: Slovart
    Rok: 2011 
    Formát: A5

    ISBN 978-80-7391-468-4


    200 Kč
  • 360396 klasicka ceska kucharka Kód: 36-396
    Skladem

    Janků-Sandtnerová Marie

    Vydavatel: XYZ
    Rok: 2007
    Formát: A4

    ISBN 978-80-7388-024-8


    200 Kč
  • 39 871 zdrave a syrove Kód: 39-871
    Skladem

    Zrůstková Radmila

    Vydavatel: Eminent
    Rok: 2014
    Formát: A5

    ISBN  978-80-7281-477-0


    120 Kč
Technika brožura
Vydavatel Grada
Rok 2012
Stav A
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.