Česká obrazová kuchařka

 

Racková Daša

Vydavatel: Ikar
Rok: 2004
Formát: A5
Stav: A

ISBN 80-249-0453-5

Dostupnost Skladem
60 Kč
   
Kód produktu 47-164
Kategorie Gastronomie
 

Česká obrazová kuchařka. Autor Racková Daša. Vydalo nakladatelství Ikar, Praha 2004.

vazba, 192 stran

 

Podobné produkty

     
  • Rum Kód: 60-470
    Rum
    Skladem

    Coulombe CHARLES A.

    Vydavatel: BB art
    Rok: 2006 
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 80-7341-766-9


    200 Kč
  • Vegan v kondici Kód: 32-756
    Vegan v kondici
    Skladem

    Brazier Brendan

    Vydavatel: Mladá fronta
    Rok: 2014
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN  978-80-204-3400-5 


    80 Kč
  • 43 546a kucharska kniha Kód: 43-546
    Kuchařská kniha
    Skladem

    kolektiv autorů

    Vydavatel: Šimáček František
    Rok: 1907
    Formát: A5
    Stav: A/B (foto je ilustrační)


    600 Kč
  •  
  • Péct, milovat a žít Kód: 60-361
    Péct, milovat a žít
    Skladem

    Maršálek Josef

    Vydavatel: XYZ
    Rok: 2019
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-204-5387-7


    200 Kč
  • Mýty na talíři Kód: 70-736
    Mýty na talíři
    Vyprodáno

    Spector Tim

    Vydavatel: Host
    Rok: 2023
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-275-1564-6


    120 Kč
  • Domácí kuchařka Kód: 23-923
    Domácí kuchařka
    Skladem

    Rettigová Dobromila Magdalena

    Vydavatel: Odeon
    Rok vydání: 1986
    Formát: A5
    Stav: A/B 


    120 Kč
  •  
  • Polévky ze Svatojánu Kód: 71-356
    Polévky ze Svatojánu
    Skladem

    Francová EVA 

    Vydavatel: Motto
    Rok: 2019
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-267-1429-3


    120 Kč
  • Asijská kuchyně Kód: 57-018
    Asijská kuchyně
    Skladem

    Vassallo Jody

    Vydavatel: Computer Press
    Rok: 2009
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-251-2435-2 


    300 Kč
  • 44 011 raw kucharka Kód: 44-011
    Raw kuchařka
    Skladem

    Gulin Dunja

    Vydavatel: ANAG
    Rok: 2015
    Formát: A5

    ISBN 978-80-7263-983-0


    120 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: