Hodnocení obchodu

5,0 45 hodnocení
Přidat hodnocení
5
44x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora | 15.2.2019
Vse v poradku, rychla komunikace
D Avatar autora | 11.2.2019
M Avatar autora | 31.1.2019
Naprostá spokojenost, velmi příjemný přístup k zákazníkům. Pán je opravdu znalec knih, mohu jen doporučit
Avatar autora | 7.1.2019
PK Avatar autora | 27.12.2018
Přehlednost, rychlost
PZ Avatar autora | 25.12.2018
Ano.
J Avatar autora | 16.11.2018
Ok
Z Avatar autora | 2.11.2018
Dodani do druheho dne, vrele doporucuji
M Avatar autora | 22.10.2018
Nakupovala jsem poprve,rychlé vyřízení
Avatar autora | 4.10.2018
Spokojenost, rychlé dodání, vstřícné jednání a knih k bádání mají dost :-)
Avatar autora | 4.10.2018
byla jsem velmi spokojena, kniha dorazila velmi rychle
Avatar autora | 29.9.2018
Avatar autora | 28.9.2018
Jsem opravdu spokojená. Antikvariát navštevuji přibližně jednou do měsíce a vždy se ke mne chovají hezky. Komunikace přes email taky na výbornou. Nejvíc me těší sbírka černých knih od Agathy Christie, vždy je tu nejaky zajímavý kousek. Nejlepsi antikvariát v Brne.
M Avatar autora | 9.8.2018
S obchodem jsem opravdu spokojena, objevila jsem zde knížku pohádek, o které jsem ani nevěděla, že existuje a myslím, že při jejich čtení příjemně uspím a své vnuky.
L Avatar autora | 23.7.2018
výborný obchod, skvělá nabídka knih, rychlé jednání, knihy perfektně zabalené a ve výborném stavu, děkuji a doporučuji!
H Avatar autora | 19.7.2018
Perfektní a rychlé vyřízení objednávky. Kniha ve výborném stavu a navíc jinde těžce sehnatelná. Děkuji!
O Avatar autora | 18.6.2018
S nákupem jsem byl velmi spokojen. Našel jsem zde knihy, které už v běžném prodeji jen tak nenajdete, ale hlavně vše došlo přesně tak, jak bylo objednáno.
P Avatar autora | 15.6.2018
velká spokojenost. Nejen, že jsem našla knihy, které mi chyběly do sbírky, ale ještě jsem s paní po mailu konzultovala další, které, jak se ukázalo, mají na skladě a ne v eshopu, byla tak ochotná, že mi napsala dlouhý seznam a vybrala jsem si hodně. Doručení hned druhý den, zabaleno pečlivě, nemůžu si na nic stěžovat.
Avatar autora | 24.5.2018
Maximální spokojenost. Našla jsem tu knihy, které jsem dlouho hledala. Vsechny v kvalitě jako kdyby byly právě koupené. Jeden z nejlepších antikvariátů v Brně.
Avatar autora | 13.5.2018

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 45

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.