Pohoštění

 

Kolektiv autorů

Vydavatel: Ikar
Rok: 2007
Formát: A4
Stav: A

ISBN 978-80-249-0941-7

Dostupnost Skladem
80 Kč
   
Kód produktu 47-501
Kategorie Gastronomie
 

Pohoštění. Vydalo nakladatelství Ikar, Praha 2007.

vazba, 159 stran

 

Podobné produkty

     
  • Polévky ze Svatojánu Kód: 71-356
    Polévky ze Svatojánu
    Skladem

    Francová EVA 

    Vydavatel: Motto
    Rok: 2019
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-267-1429-3


    120 Kč
  • 43 546a kucharska kniha Kód: 43-546
    Kuchařská kniha
    Vyprodáno

    kolektiv autorů

    Vydavatel: Šimáček František
    Rok: 1907
    Formát: A5
    Stav: A/B (foto je ilustrační)


    600 Kč
  • Asijská kuchyně Kód: 57-018
    Asijská kuchyně
    Skladem

    Vassallo Jody

    Vydavatel: Computer Press
    Rok: 2009
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-251-2435-2 


    300 Kč
  •  
  • Mýty na talíři Kód: 70-736
    Mýty na talíři
    Vyprodáno

    Spector Tim

    Vydavatel: Host
    Rok: 2023
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-275-1564-6


    120 Kč
  • Moje sváteční pečení Kód: 60-360
    Moje sváteční pečení
    Skladem

    Maršálek Josef

    Vydavatel: XYZ
    Rok: 2020
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-7597-751-9


    200 Kč
  • Rum Kód: 60-470
    Rum
    Skladem

    Coulombe CHARLES A.

    Vydavatel: BB art
    Rok: 2006 
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 80-7341-766-9


    200 Kč
  •  
  • Řecká kuchyně Kód: 47-318
    Řecká kuchyně
    Skladem

    Elefteriadu Martha

    Vydavatel: Corint agency
    Rok: 1992
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN  80-85735-00-8


    80 Kč
  • Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění Kód: 52-009
    Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění
    Vyprodáno

    Ingram Christine

    Vydavatel: Rebo
    Rok: 2001
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 80-7234-205-3


    80 Kč
  • Technologie a biochemie vína Kód: 81-570
    Technologie a biochemie vína
    Vyprodáno

    Farkaš Ján

    Vydavatel: SNTL 
    Rok: 1980
    Formát: A5
    Stav: A


    400 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: