Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění

 

Ingram Christine

Vydavatel: Rebo
Rok: 2001
Formát: A5
Stav: A

ISBN 80-7234-205-3

Dostupnost Skladem
80 Kč
   
Kód produktu 52-009
Kategorie Gastronomie
 

Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění : stylové recepty pro rychlé pohoštění i slavnostní příležitost. Autor Ingram  Christine. Vydalo nakladatelství Rebo, Praha 2001.

vazba, 256 stran

Podobné produkty

     
  • Domácí kuchařka Kód: 23-923
    Domácí kuchařka
    Skladem

    Rettigová Dobromila Magdalena

    Vydavatel: Odeon
    Rok vydání: 1986
    Formát: A5
    Stav: A/B 


    120 Kč
  • Mýty na talíři Kód: 70-736
    Mýty na talíři
    Skladem

    Spector Tim

    Vydavatel: Host
    Rok: 2023
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-275-1564-6


    120 Kč
  • Velká kuchařka Čech a Moravy Kód: 81-447
    Velká kuchařka Čech a Moravy
    Skladem

    VANĚK Roman, VAŇKOVÁ Jana

    Vydavatel: Prakul Production
    Rok: 2024
    Formát: A4
    Stav: A, zatavena v originální fólii

    ISBN 978-80-87737-72-9


    400 Kč
  •  
  • Řecká kuchyně Kód: 47-318
    Řecká kuchyně
    Skladem

    Elefteriadu Martha

    Vydavatel: Corint agency
    Rok: 1992
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN  80-85735-00-8


    80 Kč
  • Fresh kuchyně Kód: 70-837
    Fresh kuchyně
    Skladem

    POHLREICH Zdeněk

    Vydavatel: Sevruga
    Rok: 2018
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-906893-4-3


    120 Kč
  • 42 596 co bude dnes k veceri Kód: 42-596
    Co bude dnes k večeři?
    Skladem

    Ripley Fay

    Vydavatel: Ikar
    Rok: 2013
    Formát: A5

    ISBN 978-80-249-2158-7


    120 Kč
  •  
  • Pohoštění Kód: 47-501
    Pohoštění
    Skladem

    Kolektiv autorů

    Vydavatel: Ikar
    Rok: 2007
    Formát: A4
    Stav: A

    ISBN 978-80-249-0941-7


    80 Kč
  • V restauraci, aneb, Příběhy z břicha moderny Kód: 47-166
    V restauraci, aneb, Příběhy z břicha moderny
    Skladem

    Ribbat Christoph

    Vydavatel: Prostor
    Rok: 2016
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-7260-338-1


    80 Kč
  • Technologie a biochemie vína Kód: 81-570
    Technologie a biochemie vína
    Skladem

    Farkaš Ján

    Vydavatel: SNTL 
    Rok: 1980
    Formát: A5
    Stav: A


    400 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: