Rum

 

Coulombe CHARLES A.

Vydavatel: BB art
Rok: 2006 
Formát: A5
Stav: A

ISBN 80-7341-766-9

Dostupnost Skladem
200 Kč
   
Kód produktu 60-470
Kategorie Gastronomie
 

Rum. Autor Charles A. Coulombe. Vydalo nakladatelství BB art, Praha 2006.

vazba, 287 stran

Podobné produkty

     
  • Moderní židovská kuchařka Kód: 81-500
    Moderní židovská kuchařka
    Skladem

    SÝS Karel, SAXLOVÁ Magda

    Vydavatel: CPress
    Rok: 2012
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-264-0131-5


    180 Kč
  • Mýty na talíři Kód: 70-736
    Mýty na talíři
    Vyprodáno

    Spector Tim

    Vydavatel: Host
    Rok: 2023
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-275-1564-6


    120 Kč
  • Fresh kuchyně Kód: 70-837
    Fresh kuchyně
    Skladem

    POHLREICH Zdeněk

    Vydavatel: Sevruga
    Rok: 2018
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-906893-4-3


    120 Kč
  •  
  • Radost ze zdravých dětí Kód: 82-054
    Radost ze zdravých dětí
    Skladem

    Strnadelová Vladimíra

    Vydavatel: ANAG
    Rok: 2013
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN  978-80-7263-835-2


    120 Kč
  • 42 596 co bude dnes k veceri Kód: 42-596
    Co bude dnes k večeři?
    Skladem

    Ripley Fay

    Vydavatel: Ikar
    Rok: 2013
    Formát: A5

    ISBN 978-80-249-2158-7


    120 Kč
  • Kuchařská kniha Kód: 71-418
    Kuchařská kniha
    Skladem

    kolektiv autorů

    Vydavatel: Šimáček František
    Rok: 1914
    Formát: A5
    Stav: A/B


    600 Kč
  •  
  • Technologie a biochemie vína Kód: 81-570
    Technologie a biochemie vína
    Vyprodáno

    Farkaš Ján

    Vydavatel: SNTL 
    Rok: 1980
    Formát: A5
    Stav: A


    400 Kč
  • 43 546a kucharska kniha Kód: 43-546
    Kuchařská kniha
    Vyprodáno

    kolektiv autorů

    Vydavatel: Šimáček František
    Rok: 1907
    Formát: A5
    Stav: A/B (foto je ilustrační)


    600 Kč
  • Domácí kuchařka Kód: 23-923
    Domácí kuchařka
    Skladem

    Rettigová Dobromila Magdalena

    Vydavatel: Odeon
    Rok vydání: 1986
    Formát: A5
    Stav: A/B 


    120 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: