Ryby a mořské plody

 

Seeliger Dorothee a kol.

Vydavatel: Svojtka & Co.
Rok: 2007
Formát: A4
Stav: A

ISBN 978-80-7352-804-1

Dostupnost Skladem
200 Kč
   
Kód produktu 24-721
Kategorie Gastronomie
 

Ryby a mořské plody. Vydalo nakladatelství Svojtka, Praha 2007.

vazba v pouzdře, 320 stran + přílohy

 

Podobné produkty

     
  • 42 828 dieta pri odvapneni kosti Kód: 42-828
    Dieta při odvápnění kostí
    Skladem

    Kocián Jiří

    Vydavatel: Triton
    Rok: 1999 
    Formát: A5

    ISBN 80-7254-066-1


    40 Kč
  • Pohoštění Kód: 47-501
    Pohoštění
    Skladem

    Kolektiv autorů

    Vydavatel: Ikar
    Rok: 2007
    Formát: A4
    Stav: A

    ISBN 978-80-249-0941-7


    80 Kč
  • Velká evropská kuchařka Kód: 27-450
    Velká evropská kuchařka
    Skladem

    Berzsiová Pavlína, Poláček Jiří

    Vydavatel: Slovart
    Rok: 2004
    Formát: A4
    Stav: A


    80 Kč
  •  
  • 44 543 lahodne s ellou Kód: 44-543
    Lahodně s Ellou
    Skladem

    Woodward Ella

    Vydavatel: Dobrovský 
    Rok: 2015
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-7390-199-8


    80 Kč
  • Lehká kuchyně Kód: 32-003
    Lehká kuchyně
    Skladem

    Pohlreich Zdeněk

    Vydavatel: Sevruga
    Rok vydání: 2016
    Formát: A4
    Stav: A

    ISBN  978-80-905710-8-2


    120 Kč
  • Rum Kód: 60-470
    Rum
    Skladem

    Coulombe CHARLES A.

    Vydavatel: BB art
    Rok: 2006 
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 80-7341-766-9


    200 Kč
  •  
  • Klasická italská kuchyně Kód: 60-474
    Klasická italská kuchyně
    Skladem

    HAZAN Marcella

    Vydavatel: Pragma
    Rok: 1992 
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 80-7205-211-X


    400 Kč
  • Nápoje Kód: 20-291
    Nápoje
    Skladem

    Gasnier Vincent

    Vydavatel: Slovart
    Rok: 2006
    Formát: A4
    Stav: A

    ISBN


    200 Kč
  • Dekadentní kuchařka Kód: 60-468
    Dekadentní kuchařka
    Skladem

    GRAY Durian, LUCAN Medlar

    Vydavatel: Volvox Globator
    Rok: 1999 
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 80-7207-305-2


    120 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: