Technologie a biochemie vína

 

Farkaš Ján

Vydavatel: SNTL 
Rok: 1980
Formát: A5
Stav: A

Dostupnost Vyprodáno
400 Kč
Kód produktu 81-570
Kategorie Gastronomie
Položka byla vyprodána...
 

Technologie a biochemie vína. Autor Farkaš Ján. Vydalo nakladatelství SNTL, Praha 1980.

vazba, 870 stran

Podobné produkty

     
  • Česká obrazová kuchařka Kód: 47-164
    Česká obrazová kuchařka
    Skladem

    Racková Daša

    Vydavatel: Ikar
    Rok: 2004
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 80-249-0453-5


    60 Kč
  • 42 596 co bude dnes k veceri Kód: 42-596
    Co bude dnes k večeři?
    Skladem

    Ripley Fay

    Vydavatel: Ikar
    Rok: 2013
    Formát: A5

    ISBN 978-80-249-2158-7


    120 Kč
  • 43 790 napoje Kód: 43-790
    Nápoje
    Skladem

    Sedláček Ivo

    Vydavatel: Computer Press
    Rok: 2003
    Formát: A5

    ISBN 80-251-0002-2 


    80 Kč
  •  
  • Kuchařská kniha Kód: 71-418
    Kuchařská kniha
    Skladem

    kolektiv autorů

    Vydavatel: Šimáček František
    Rok: 1914
    Formát: A5
    Stav: A/B


    600 Kč
  • 44 011 raw kucharka Kód: 44-011
    Raw kuchařka
    Skladem

    Gulin Dunja

    Vydavatel: ANAG
    Rok: 2015
    Formát: A5

    ISBN 978-80-7263-983-0


    120 Kč
  • 41 479 tajemstvi stihlych a stastnych deti Kód: 41-479
    Tajemství štíhlých a šťastných dětí
    Skladem

    Montignac Michel

    Vydavatel: PARTmedia
    Rok: 2005
    Formát: A5

    ISBN  80-239-6196-9


    60 Kč
  •  
  • Asijská kuchyně Kód: 57-018
    Asijská kuchyně
    Skladem

    Vassallo Jody

    Vydavatel: Computer Press
    Rok: 2009
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 978-80-251-2435-2 


    300 Kč
  • Řecká kuchyně Kód: 47-318
    Řecká kuchyně
    Skladem

    Elefteriadu Martha

    Vydavatel: Corint agency
    Rok: 1992
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN  80-85735-00-8


    80 Kč
  • Vegan v kondici Kód: 32-756
    Vegan v kondici
    Skladem

    Brazier Brendan

    Vydavatel: Mladá fronta
    Rok: 2014
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN  978-80-204-3400-5 


    80 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: